Celebrem a les xarxes el dia del llibre valencià #TirantDeLlibres

Celebrem a les xarxes el dia del llibre valencià #TirantDeLlibres

Un any més l’ACV Tirant lo Blanc celebrarà el pròxim 20 de novembre el dia del llibre valencià amb una campanya que fa una crida a inundar les xarxes socials amb referències als nostres llibres.

Coincidint amb l’aniversari de la primera edició en 1490 del Tirant lo Blanc, i en el dia en que també l’ACV Tirant lo Blanc celebra el seu aniversari, el #TirantDeLlibres vol comptar amb la complicitat de milers d’usuaris de la xarxa que ja l’any passat reivindicaren la nostra literatura a les xarxes socials. Facebook, Twitter, Youtube, Fousquare o Instagram són algunes de les ferramentes amb les quals  els lectors poden participar, compartint fragments de llibres, fotografies, localitzacions o simplement comentar les seues lectures preferides, sempre amb l’etiqueta #TirantDeLlibres.

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, ha participat en aquesta campanya amb la lectura d’un poema del poeta Manel Garcia Grau.

Si vols ajudar-nos pots compartir a Twitter fragments de llibres valencians, així com repiular tot allò que des de la setmana passada s’ha piulat amb el hastag #TirantDeLlibres. A més, pots donar difusió també als vídeos publicats al canal de youtube TirantTv o al web www.tirant.org/tirantdellibres. Podràs trobar tot el contingut també als perfils de l‘ACV Tirant lo Blanc a les xarxes socials.