Celebrem a les xarxes el dia del llibre valencià #TirantDeLlibres

Celebrem a les xarxes el dia del llibre valencià #TirantDeLlibres

Un any més l’ACV Tirant lo Blanc celebrem el dia del llibre valencià amb una campanya que fa una crida a inundar les xarxes socials amb referències als nostres llibres. El #TirantDeLlibres se celebra al voltant del 20 de novembre amb motiu de l’aniversari de la primera edició del Tirant lo Blanch, publicat l’any 1490.

Per això des de l’ACV Tirant lo Blanc volem comptar amb la complicitat de milers d’usuaris de la xarxa que ja els anys anteriors reivindicaren la nostra literatura a les xarxes socials. Facebook, Twitter, Youtube, Fousquare o Instagram són algunes de les ferramentes amb les quals  els lectors poden participar, compartint fragments de llibres, fotografies, localitzacions o simplement comentar les seues lectures preferides, sempre amb l’etiqueta #TirantDeLlibres.

Si voleu ajudar-nos podeu compartir a Twitter fragments de llibres valencians, així com repiular tot allò que des de la setmana passada s’ha piulat amb el hastag #TirantDeLlibres. A més, podeu donar difusió també als vídeos publicats els anys anterior al canal de youtube TirantTv o al web que hem habilitat per a l’ocasió: www.tirant.org/tirantdellibres. Podreu trobar tot el contingut també als perfils de l‘ACV Tirant lo Blanc a les xarxes socials.

Recordeu el vídeo que vam fer l’any passat per commemorat l’efemèrida? Hi van participar el conseller d’Educació, Vicent Marzà, Pere Duc de la Llibreria Babel de Castelló, Juan Pedro Font de Mora de la Llibreria Railowsky, i Eva Maria Gisbert i Núria Cadenes de la Llibreria 3i4. Ací us deixem el vídeo resum de l’anterior #TirantDeLlibres.