ARRIBA LA XXV NIT DEL TIRANT EL PRÒXIM 26 DE NOVEMBRE

ARRIBA LA XXV NIT DEL TIRANT EL PRÒXIM 26 DE NOVEMBRE

La Nit del Tirant s’ha convertit en una cita ineludible entre les nostres activitats. Enguany complim tres dècades farcides, i la Fundació Nexe celebra la seua primera dècada i ho fem amb la XXV Nit del Tirant.

Celebrarem trenta anys de promoció de la cultura valenciana, de defensa dels drets lingüístics, socials i polítics i de lluita per una societat més justa. Sense oblidar-nos de la dècada que suma la Fundació Nexe.

La XXV Nit del Tirant es celebrarà el pròxim dia 26 de novembre a la Sala Off de València (carrer del Túria, 47, 46008, ciutat de València). L’obertura de portes serà a les 19 h de la vesprada i l’acte començarà a les 19.30h.

Serà una nit molt emocionant que estarà conduida per la còmica, guionista i reportera Saray Cerro, acompanyada de la cantant de Vinaròs, Ester Querol que posarà el punt musical per a fer d’aquesta nit una nit per al record.

A més a més, com cada any comptarem amb parlaments de la presidència, Gonçal Grau i Muedra i de la direcció acadèmica de la Fundació Nexe, Vicenta Tasa i Fuster. Farem lliurament del premi Tirant a la trajectòria valencianista i a la promoció de la cultura valenciana i en valencià.

Serà una nit farcida d’emocions, on la còmica, guionista i reportera Saray Cerro conduirà l’acte. A més, Esther Querol posarà el punt musical per fer d’aquesta nit, una nit per al record.

Esperem comptar amb tu, així que no t’oblides d’inscriure’t en aquest formulari per a poder assistir.