En marxa el 7é Seminari Debat d’Idees Valencianistes – #seminariTLB

En marxa el 7é Seminari Debat d’Idees Valencianistes – #seminariTLB

L’ACV Tirant lo Blanc, en col·laboració amb la Fundació Nexe i el Bloc d’Estudiants Agermanats organitza una nova edició, la setena, d’aquest Seminari Debat d’Idees Valencianistes.

slide_tirant_1

El valencianisme es pot definir com un moviment cívic que pretén la modernització de la nostra societat i que ha sigut capaç en les darreres dècades de generar importants aportacions en el camp de la cultura, de l’economia o del medi ambient. Al mateix temps, la universitat ha sigut tradicionalment un espai de reflexió i de debat científic i social (sent la teòrica factoria del coneixement humà). En eixe sentit, valencianisme i universitat, formen un binomi adient per a poder abordar el present i les perspectives de futur d’algunes de les principals problemàtiques que ens afecten com a poble. En eixe context, pretenem reunir un notable grup d’experts en diverses disciplines per a escoltar i debatre propostes que permeten construir una societat millor.

El seminari constarà de 8 sessions que tindran lloc  al Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València, els dimecres lectius, a les 19h, entre el 13 de febrer i el 24 d’abril del 2011.

http://www.facebook.com/events/213207152137558