Josep Rull explicà a València el procés sobiranista de Catalunya

Josep Rull explicà a València el procés sobiranista de Catalunya

El passat divendres 18 d’Octubre Josep Rull, secretari d’organització de Convergència Democràtica de Catalunya protagonitzà una nova tertúlia del Tirant a l’Octubre CCC de València a propòsit del procés sobiranista de Catalunya.

JosepRULL-DaD-3_FotoPRATSiCAMPS
Foto: Prats i Camps

La tertúlia organitzada per l’ACV Tirant lo Blanc amb la col·laboració d’ACPV i la Fundació Nexe portà per títol “Dret a decidir: el procés sobiranista a Catalunya” i va estar  conduïda per Nathalie Torres, presidenta de l’ ACV Tirant lo Blanc i la Fundació Nexe i amb la intervenció de Joan Francesc Mira President d’Acció Cultural del País Valencià.

Rull va  remarcar que CDC defensa amb la mateixa intensitat  “les aspiracions sobiranistes i les  polítiques de justícia social” , perquè, ha dit, aquesta és la única fórmula que garantirà una millora en la vida dels ciutadans i el blindatge de l’estat del benestar. Amb aquest full de ruta sobre la taula, Rull  instà  els catalans a “sumar actituds individuals per crear petites onades d’esperança contra els murs d’opressió i injustícia”.

El secretari d’Organització de CDC, va descriure t el procés com a “trepidant” i“emocionant” i ha advertit que caldrà fer molta pedagogia perquè la comunitat internacional pugui entendre els passos que està fent el país: “Fora de Catalunya no ens espera ningú amb els braços oberts, depenem de nosaltres mateixos”.

PERFIL DE JOSEP RULL

Josep Rull (Terrassa , 1968) és Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya entre el 1994 i el 1998. Milita a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des del 1989 i ha estat membre del Comitè Executiu Nacional (1994-2004, 2008-2012) i del Secretariat Permanent (2008-2012) del partit. Actualment, i des del 16è Congrés (març del 2012) n’és el Secretari d’Organització.

És també Regidor de l’Ajuntament de Terrassa des de 2003 i president del Grup Municipal de Convergència i Unió d’aquesta localitat. Diputat al Parlament des de 1997. Durant la VIII legislatura va ser adjunt al Portaveu del Grup Parlamentari de CiU i portaveu d’aquest grup a la Comissió de Política Territorial. També n’és secretari tercer de la Mesa del Parlament.


“Passat divendres 18 d’octubre tinguérem com a convidat d’excepció a Josep Rull, Secretari d’Organització de Convergència Democràtica de Catalunya i Secretari Tercer del Parlament per a parlar-nos sobre el procés sobiranista a Catalunya i el dret a decidir. Va estar precedit per les presentacions de la Presidenta de l’ACV Tirant lo Blanc i del President d’Acció Cultural del País Valencià, Joan Francesc Mira.”

From Conferència de Josep Rull a València, posted by ACV Tirant Lo Blanc on 10/20/2013 (13 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2