Qui som?

Qui som? – Què fem? – Salutació de la Presidenta – Fes-te soci – Contacte

logotirantquadrat500L’Associació Cívica Valenciana (ACV) Tirant lo Blanc és un col·lectiu de ciutadans que ens sentim responsables de la nostra societat i que volem fer la nostra aportació per a millorar-la.

Els membres del Tirant som uns centenars de persones de tot el País Valencià, la major part estudiants o ex-estudiants universitaris, que compartim unes inquietuds similars i una mateixa voluntat d’actuar per transformar la societat valenciana: de guanyar el futur.

Es pot ser valencià sense xovinisme i sense autoodi. Sense complexos, ni de superioritat ni d’inferioritat. Així és com ens sentim valencians la gent del Tirant. Perquè coneixem la història del nostre poble i som conscients del llegat cultural, lingüístic, literari, institucional i tradicional que ens ha deixat. De la riquesa i la varietat excepcionals del patrimoni dels valencians.

Per això estem convençuts que ser valencià és important. I ho estem perquè creiem en el futur del nostre país, perquè apostem decididament per construir un futur millor per al Poble Valencià. Un futur que volem basat en la recuperació del nostre patrimoni i en l’aprofundiment en la democràcia i en l’autogovern. Un futur de progrés social, econòmic i cultural. Un futur en què els valencians tornem a fer, com ja vam fer en el passat, aportacions pròpies i originals al conjunt dels pobles d’Europa i del món.gent del Tirant. Perquè coneixem la història del nostre poble i som conscients del llegat cultural, lingüístic, literari, institucional i tradicional que ens ha deixat. De la riquesa i la varietat excepcionals del patrimoni dels valencians.

Perquè en el Tirant lo Blanc som valencians, construïm un país amb futur.