Què fem?

Qui som? – Què fem? – Salutació de la Presidenta – Fes-te soci – Contacte

El Tirant duu a terme una gran varietat d’activitats. Una de les principals línies d’actuació és la formació, perquè sabem que aquesta és fonamental perquè els joves de hui puguen assumir les responsabilitats professionals i socials que els correspondran el dia de demà. Per això, construïm les nostre pròpies eines de formació.

Una altra línia és la comunicació, un element clau per a actuar en la nostra societat. Per això estem presents en el món de la premsa escrita, dels mitjans audiovisuals, d’Internet, etc. I per això fem els nostres propis mitjans de comunicació.

També la dinamització és fonamental: perquè volem descobrir el nostre país, poble a poble i carrer a carrer, o celebrar junts dates tan significatives per als valencians com el 9 d’Octubre o el 25 d’abril, o premiar els esforços dels valencians que s’hagen destacat per la seua defensa de la defensa de la personalitat del nostre poble.

I no podem oblidar la normalització lingüística, la tan necessària reivindicació d’una actuació decidida per part de les institucions i de tota la societat per a retornar a la nostra llengua pròpia, el valencià, tota la dignitat i tot l’ús social que mai no li haurien d’haver estat negats. I encara fem més. ¿Per què no véns i ho descobreixes tu mateix?

També pots trobar informació específica sobre el següents temes:

[nktagcloud]