Oficina de Promoció Lingüística

oficina_promocio_lingPromoure, afavorir i difondre l’ús del valencià és un dels objectius inicials de l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc. És per això que al llarg de l’any la nostra entitat duu a terme diverses activitats i campanyes que construeixen el camí per a aconseguir aquest objectiu, com ara taules redones, campanyes de difusió lectora, debats, visites guiades, congressos o cursos de valencià.

Ara, l’ACV Tirant lo Blanc fa un pas avant i es constitueix també com a Oficina de Promoció Lingüística. En aquesta pàgina web podreu trobar informació que us ajudarà a aprendre el valencià, fomentar-lo, difondre’l i afavorir el seu ús en el vostre entorn. Així, podeu consultar recursos bibliogràfics i didàctics, programari i recursos en xarxa. També informació sobre les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i dels cursos de valencià que el Tirant ofereix per a la preparació de les proves.

En aquest web podreu trobar també informació sobre les subvencions de promoció del valencià que hi ha disponibles. A més, us podrem assessorar si voleu valencianitzar el vostre nom o voleu conéixer quins són els vostres drets lingüístics. I, per últim, estar al corrent de totes les activitats que fem des de l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc que promouen l’ús i la difusió de la nostra llengua.

Tots els serveis podeu trobar-los en el web, però també podem assessorar-vos cara a cara si acudiu a la nostra seu a l’edifici de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València (c/Campoamor, 91, 46022 València) els matins de dilluns a divendres. Per a qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres en l’adreça gerencia@tirant.org. Us esperem!