Visualitza en vídeo la jornada “Dones i treball. S’avança cap a la igualtat en el món laboral?”

Visualitza en vídeo la jornada “Dones i treball. S’avança cap a la igualtat en el món laboral?”

El passat 22 de febrer, l’ACV Tirant lo Blanc i el Bloc d’Estudiants Agermanats vam organitzar conjuntament la jornada “Dones i treball. S’avança cap a la igualtat en el món laboral?”. Podeu consultar ací els vídeos-resum i vídeos complets de la jornada en la qual hi van participar acadèmics experts en dret del treball i història del gènere, dones treballadores de diferents àmbits i dones refugiades de diversos països.

1 – Balanç de l’aplicació de la llei d’igualtat a l’àmbit laboral. A càrrec del professor del departament de Dret del Treball i la Seguretat Social de la UJI, Santiago Garcia Campà.

Vídeo complet de la ponència.

2 – Microxarrades “Dones treballadores: drets, conflictes i propostes”

Vídeo complet de les microxarrades.

3 – La participació de les dones a la Universitat de València, a càrrec dels historiadors Elena Navarro i Guillem Chismol.Vídeo complet de la ponència.

4 – Igualtat de gènere als pobles del món. Taula redona amb Sammar Hammadeh, Hassina Khadad i Claudina Garcia, refugiades de Síria, Sàhara i Colòmbia.Vídeo complet de la taula redona.

5 – Cloenda de l’acte, amb la participació d’Ester Alba, degana de la Facultat de Geografia i Història; Susanna Pardines, membre de l’ACV Tirant lo Blanc; i Marisa Ciscar, membre del Bloc d’Estudiants Agermanats.