Èxit del seguiment en directe del referèndum de Catalunya a La Murta

Èxit del seguiment en directe del referèndum de Catalunya a La Murta

L’ACV Tirant lo Blanc i el Bloc d’Estudiants Agermanats vam organitzar ahir al Bar la Murta de Benimaclet un seguiment en directe del referèdum de Catalunya.  A l’esdeveniment, que va començar al mateix temps en què tancaven els col·legis electorals, es va fer un anàlisi d’aquells factors que han portat al poble català a voler decidir el seu futur, així com a estudiar els possibles escenaris futurs que es donaran al Principat a partir de hui, dilluns 2 d’octubre.

També vam realitzar una anàlisi del desenvolupament de la jornada del referèndum, així com de les reaccions i declaracions que van anar fent públiques els diferents partits polítics. Per a tot això, vam comptar amb la presència i participació del periodista del Diari La Veu, Ignasi Muñoz, i el politòleg Lluís Garrido.

L’acte va concloure abans que es feren públiques les xifres de participació, així com el resultat del referèdum. Aquestes han sigut les següents, segons el Govern català:

Des de l’ACV Tirant lo Blanc volem fer públic el nostre malestar i condemna a la violència exercida per les forces de l’estat ahir a Catalunya, així com el nostre suport al dret del poble català a decidir el seu futur.